-
Complexe droge witte wijn met een verfijnd aroma van rijpe appel, licht toast en florale tonen. Levendig en fris, de aroma's van bloemen en wit fruit, vermengd met vuursteen. De zeer zachte afwerking straalt veel mineraliteit uit.
-
Puur en complex met zwart fruit en kers. Fluweelzacht met tonen van cacao, gedroogde kruiden. De frisse en fruitige afdronk wordt versterkt door minerale tonen en fijne tannines.
-
Aroma van zwart fruit, zoals braambessen en tonen van rood fruit en mineralen. Het is een frisse, complexe wijn met een aangename, lange nadronk.
-
De neus opent met geuren van viooltjes en rood fruit. De smaak is erg soepel en blijft levendig en fris.
-
Mooi rood fruit zoals kers, aardbei en frambozen. Lichte houttoets. Aardse toetsen zoals "sous-bois", leder en rokerige toets. Lichte levendige wijn met vers rood fruit in de mond, de zuren en tannines blijven in balans.
-
Een neus van citrusvruchten en verse muntblaadjes. Zeer frisse aanzet met een sterke mineraliteit, herhalende tonen van grapefruit en zwarte bes.
-
Aromatische neus bestaat uit aroma's van verse druiven, zoethout en geuren van garrigue. De verleiding gaat verder in de mond waar we een wijn ontdekken die erg soepel, licht kruidig (peper), aromatisch en rond is. De afwerking is genereus en zeer aangenaam.
-
Zijn neus, rijk aan aroma's, combineert geuren van heerlijk rood fruit zoals aardbei, zwarte bes en kersen met subtiele tonen van mokka en zoethout. Het genot gaat verder in de mond waar we dit aromatische boeket en de intensiteit van de tannines vinden, krachtig maar toch al rond. Deze cuvée is gemaakt zonder enige toevoeging van sulfieten en behoudt al zijn authenticiteit.
-
De primaire neus is bloemig, doet denken aan de lente en wordt gevolgd door een lichte smaak van citroenfruit samen met de gistachtige toon van vers gebakken brood. In eerste instantie discreet met fijne goed geïntegreerde bubbels. Er is een uitstekende balans tussen zijn perfecte zuurgraad en een finale bitterheid die hem kracht en volheid geeft.
-
Citrus, groene appel en witte bloemen tonen (oranjebloesem) omgeven door een tropische maar verfrissende neus. Droog, krokant en fris in de mond met een mooie citroenzuurgraad.
-
Een explosie van rood fruit, bloemen (violet), pruimen en kruiden. In de mond is het fris met mooie ronde tannines.
-
Intense aroma's van droge vijgen, anijs en vanille. Volle wijn met een aangename mineraliteit. Aroma’s van rijpe limoen, rijpe abrikoos en truffel. De zuren houden de wijn mooi in balans.
-
Aroma's van tropisch fruit zoals gele meloen en rijp samen met aromatische geuren van dille en rozemarijn. De wijn is licht van kracht, met frisse zuren, een heerlijke vuursteenachtige smaak en tonen van abrikoos en sinaasappelschil.
-
Intense aroma's van oranjebloesem en grapefruit samen met een delicate geur van eucalyptus. De wijn is licht van kracht, met een aangename zuurgraad, een mooie noot van lychee, banaan met een vleugje oregano en salie die lang aanhoudt.
-
Tijdens 6 lessen krijg je een basiskennis over wijn. Deze lessen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën : 1. Wijn leren degusteren 2. Hoe wordt wijn gemaakt 3. Vinificatie van witte wijnen 4. Vinificatie van rode / rosé wijnen 5. Wijn en gerecht 6. Schuimwijnen De les wijn en gerecht gaat door op restaurant waar jullie de kennis van de voorgaande lessen in praktijk gaan testen. We proeven tot 8 wijnen per les en een les duurt gemiddeld 3u. Bij de start van de opleiding krijg je 6 Spiegelau proefglazen en die mag je ook houden.
-
NEWIn de neus is de wijn fris, schoon met een een goede fruit basis en subtiele citrusgeuren met witte bloemen. De bijna onmerkbare eiken tonen (brioche, geroosterd brood) geven de wijn nog meer diepgang en complexiteit. In de mond is het fris en helder, met een goed gewicht en gepolijste nuances en fraaie zuurgraad en een ietwat ziltige mineraliteit.
-
Verfijnd en subtiel aroma van klein geel fruit (abrikoos) en florale tonen. In de langhoudende afdronk zeer krachtig, rond, geconcentreerd . Een zeer evenwichtige, complexe droge witte wijn met rijpingspotentieel.
-
Kruidig, zoethout, met gekonfijt fruit, peper. Vol, zeer fluwelig, met een zeer verfijnd frame, vette tannines, een afdronk op de fruitige vanille. Een zeer moderne maar onweerstaanbare stijl.
-
Zeer aromatisch geuren van klein geel fruit (abrikoos) en florale tonen. Complex en vet met goede kracht en goede lengte.
-
Het boeket, zowel genereus als elegant, combineert witte bloemen, perzik en abrikoos. De mond is tot aan de neus: vol en zijdeachtig, goed omhullend in de afdronk. Na de laatste slok blijft het fruit lang aanwezig. Een gastronomische rosé.
-
Krachtige Provençaalse rosé: fruit, kruiden en licht gebrande nuances in de geur. Een pittige, droge aanhoudende smaak met een complexe finale en afdronk. Verfijnd, krachtig en evenwichtig.
-
Aroma's van kruisbessen en een lichte kruidige toets. Een intens, fruitig boeket met aroma's van kruisbessen en een lichte kruidige toets ontmoet verfrissende zuren en een evenwichtige body in de mond.
-
Een vol boeket, krachtig en jeugdig tegelijk. Lichte houttoets. Onderstreept door pepertonen, voeren donker fruit en bessenaroma's ons terug naar het hart van Spanje, naar het zonnige plateau van La Meseta.