-
Frisse aanzet, elegante zuren. De minrealiteit van de neus komt terug in de mond, mooie zilte smaak in de afdronk.
-
Hij opent met agrum en appel. Deze elegante wijn met frisse zuren blijft steeds mooi in balans. In de afdronk toont hij een subtiele mineraliteit.
-
De aanzet is zeer intens met veel fijne bubbels die je palet mooi spoelen en die een rijk mondgevoel geven. Dit is een duidelijk vineuze stijl voor een Champagne. De zuren zijn fijn en zorgen voor een frisse finale.
-
Rijp rood fruit in de mond. De zuurgraad egaliseert subtiel en geeft de wijn een evenwichtige, lange en schone afdronk. De rosé heeft een zeldzame frisheid en mineraliteit.
-
De sappige aanzet bevat veel fruit en is een tikkeltje bitter door de verse olijven. Hij is speels met een fruitig karakter. Hij bezit een mooie balans en deze cuvée is echt wel een typische stijl aan het kweken.
-
Intensieve neus met wat pittige kruiden, florale toetsen en mooie exotisch fruit. In de mond erg pittig met kruiden, een vleugje boter en een hint van peer.
-
Minerale geur, een beetje gistachtig in de neus. Sappige aanzet, fruit komt mooi terug. Elegante tanninestructuur, gemakkelijke afdronk.
-
Deze Cava toont een licht en fris palet waarin de aroma's van wit fruit terugkomen. Door de lange rijping op droesem toont hij een lichte brioche toets. Hij eindigt met een delicate afdronk.
-
Aroma's van rode bloemen zoals roos en violet met aangename tonen van framboos en zwarte bes. In de mond is het medium body, met zijdezachte tannines en een zeer goede zuurgraad. Bovendien zijn er smaken van aardbei en braam met tonen van tijm en zwarte peper die een heerlijk frisse afdronk achterlaten.
-
Veel boeket, tonen van witte perzik, peer en witte bloemen zijn aanwezig. Een aangename frisheid, een elegante, levendige en tonische mond met een afdronk op wit fruit.
-
Explosieve neus die aroma's van abrikoos en mandarijn onthullen.
Frisse en volle smaak. Krachtige aroma's van vers fruit. Aanhoudende fruitsmaak en fraîcheur in de afdronk .
-
Tijdens 6 lessen krijg je een basiskennis over wijn. Deze lessen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën : 1. Wijn leren degusteren 2. Hoe wordt wijn gemaakt 3. Vinificatie van witte wijnen 4. Vinificatie van rode / rosé wijnen 5. Wijn en gerecht 6. Schuimwijnen De les wijn en gerecht gaat door op restaurant waar jullie de kennis van de voorgaande lessen in praktijk gaan testen. We proeven tot 8 wijnen per les en een les duurt gemiddeld 3u. Bij de start van de opleiding krijg je 6 Spiegelau proefglazen en die mag je ook houden.
-
In de mond tonen deze zachte en frisse bubbels zich van hun fruitige kant met een prachtige expressie van witte vruchten. De lange rijping op droesem geeft hem een brioche toets. De lange afdronk is rijk aan delicate nuances.
-
Delicate aroma's van wit fruit zoals rijpe appel samen met hints van venkel, munt en jasmijn. In de mond heeft het een levendige zuurgraad, een lichte structuur en een aanhoudende smaak vergezeld van aangename tonen van limoen.
-
De wijn heeft aroma's van grapefruit, abrikoos, limoen, witte peper en vuursteen. Complexe, minerale structuur met levendige zuurgraad die nog perfect kan rijpen in de fles.
-
Veel florale tonen, frisse toetsen van steenfruit. Licht zure en zoute afdronk met minerale accenten.
-
NIEUWIn de neus vinden we aroma's van rood fruit en zoethout. In deze sappige wijn ligt de focus op het fruit.
-
Een parfum van witte roos met aroma's van vers brood en een vleugje mandarijnschil. In de mond zijn er aroma's van citrusvruchten zoals citroen, aangename aroma's van witte perzik en een langdurige zuurgraad. Een heerlijke Brut met een fijne en regelmatige perlage.
-
Krachtig aroma van rijp rood fruit en licht eiken. De smaak zet vol, rijp en krachtig in, met fijne tannine in de afdronk.
-
NEWIn de neus is de wijn fris, schoon met een een goede fruit basis en subtiele citrusgeuren met witte bloemen. De bijna onmerkbare eiken tonen (brioche, geroosterd brood) geven de wijn nog meer diepgang en complexiteit. In de mond is het fris en helder, met een goed gewicht en gepolijste nuances en fraaie zuurgraad en een ietwat ziltige mineraliteit.