-
Het boeket, zowel genereus als elegant, combineert witte bloemen, perzik en abrikoos. De mond is tot aan de neus: vol en zijdeachtig, goed omhullend in de afdronk. Na de laatste slok blijft het fruit lang aanwezig. Een gastronomische rosé.
-
De intense neus toont zwart fruit, kruiden, balsamico en geroosterde toetsen. Deze wijn bezit een grote structuur dankzij zijn weelderige en fijne tannines.
-
In de mond vinden we een rijke wijn met veel diepgang. De aanzet toont een mooie vettigheid die snel gevolgd wordt door perfect rijp fruit met aroma’s van gele vruchten, ananas en citrus. Dit fruit wordt gedragen door een structuur van fijne en levendige zuren. Het geheel is zeer evenwichtig waarbij de delicate en verweven houttoetsen voor extra complexiteit zorgen.
-
Deze ronde wijn is perfect in balans waarbij de elegante houttoets goed is geïntegreerd. Hij toont een mooi volume en een vettig toetsje. Hij is dankzij zijn minerale component en een subtiele zoute impressie ook een perfecte expressie van het terroir.
-
Zeer aromatisch geuren van klein geel fruit (abrikoos) en florale tonen. Complex en vet met goede kracht en goede lengte.
-
Kruidig, zoethout, met gekonfijt fruit, peper. Vol, zeer fluwelig, met een zeer verfijnd frame, vette tannines, een afdronk op de fruitige vanille. Een zeer moderne maar onweerstaanbare stijl.
-
De aanzet is zeer intens met veel fijne bubbels die je palet mooi spoelen en die een rijk mondgevoel geven. Dit is een duidelijk vineuze stijl voor een Champagne. De zuren zijn fijn en zorgen voor een frisse finale.
-
Een doos met 12 flessen wijn, mix van wit, rood, rosé of bubbels. Verschillende landen, bekende en minder bekende rassen. Kortom een box voor de liefhebber :-).
-
Tijdens 6 lessen krijg je een basiskennis over wijn. Deze lessen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën : 1. Wijn leren degusteren 2. Hoe wordt wijn gemaakt 3. Vinificatie van witte wijnen 4. Vinificatie van rode / rosé wijnen 5. Wijn en gerecht 6. Schuimwijnen De les wijn en gerecht gaat door op restaurant waar jullie de kennis van de voorgaande lessen in praktijk gaan testen. We proeven tot 8 wijnen per les en een les duurt gemiddeld 3u. Bij de start van de opleiding krijg je 6 Spiegelau proefglazen en die mag je ook houden.