-
Kruidig, zoethout, met gekonfijt fruit, peper. Vol, zeer fluwelig, met een zeer verfijnd frame, vette tannines, een afdronk op de fruitige vanille. Een zeer moderne maar onweerstaanbare stijl.
-
De aanzet is zeer intens met veel fijne bubbels die je palet mooi spoelen en die een rijk mondgevoel geven. Dit is een duidelijk vineuze stijl voor een Champagne. De zuren zijn fijn en zorgen voor een frisse finale.
-
Mooi rood fruit zoals kers, aardbei en frambozen. Lichte houttoets. Aardse toetsen zoals "sous-bois", leder en rokerige toets. Lichte levendige wijn met vers rood fruit in de mond, de zuren en tannines blijven in balans.
-
Deze volle en stevige rosé Champagne is duidelijk een uit de kluiten gewassen kerel die wat maaltijdbegeleiding nodig heeft. Hij biedt rijkelijke expressies van rood fruit, verse vlierbesjes, kruisbessen, frambozen en verse rozen. In tweede instantie komen de zuren wat meer opzetten. Deze bubbels zijn wat romiger en ronder.
-
Een doos met 12 flessen wijn, mix van wit, rood, rosé of bubbels. Verschillende landen, bekende en minder bekende rassen. Kortom een box voor de liefhebber :-).
-
Tijdens 6 lessen krijg je een basiskennis over wijn. Deze lessen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën : 1. Wijn leren degusteren 2. Hoe wordt wijn gemaakt 3. Vinificatie van witte wijnen 4. Vinificatie van rode / rosé wijnen 5. Wijn en gerecht 6. Schuimwijnen De les wijn en gerecht gaat door op restaurant waar jullie de kennis van de voorgaande lessen in praktijk gaan testen. We proeven tot 8 wijnen per les en een les duurt gemiddeld 3u. Bij de start van de opleiding krijg je 6 Spiegelau proefglazen en die mag je ook houden.